fbpx

La nostra Botiga de Passeig de Gràcia obre de dilluns a divendres de 10:30h a 14:30h i de 16:30h a 20:30h, i els dissabtes de 11:00h a 15:00h i de 16.00h a 20.00h. Si ho desitja, contacti amb nosaltres per a concertar una cita.

Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

BAGUES MASRIERA S.A.U en endavant, “l’Entitat”, a través d’aquest lloc web presenta i posa a l’abast dels usuaris un catàleg de productes de joieria de la marca “Masriera” així com diferents canals de contacte amb l’Entitat.

L’Entitat, en la seva condició de Controlador de Dades, es compromet a la diligència deguda i al compliment de les normes de protecció de dades implementades a través del Reglament 2016/679 sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal. i a la lliure circulació d’aquestes dades Protecció de dades generals (RGPD) i Llei orgànica 3/2018 de protecció de dades i garantia de drets digitals (LOPDGDD).

En compliment de l’anterior, a continuació s’explica la política de confidencialitat i protecció de dades personals aplicable al tractament de dades de caràcter personal en el marc de la seva activitat.

Identitat: BAGUES MASRIERA S.A.U
Adreça: Carretera de l’Hospitalet, 147 Edificio Viena 3ª Planta, 08940, Cornellà de Llobregat (Barcelona)
Telèfon: 93 481 70 54
Correu electrònic: info@bagues-masriera.com
Dades de contacte del responsable de protecció de dades (DPD): carles.pazos@bagues-masriera.com
Canal de Protecció de Dades:: www.corporate-ethicline.com/bagues-masriera
Origen

L’Entitat pot recopilar dades personals a través dels següents canals:

Directament dels interessats: les dades personals que l’interessat proporciona directament quan empleni un formulari per sol·licitar informació, així com quan sol·liciti assistència a través del Xat o es comunica amb nosaltres de qualsevol manera.

Els tipus de dades personals que podem recopilar són dades d’identificació, de contacte i de facturació.

De tercers: informació d’identificació i contacte proporcionada pels nostres col·laboradors.

Finalitats del tractament de dades

L’Entitat processarà les dades i la informació recollida amb les finalitats següents:

  • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o sol·licitud d’informació de les persones interessades sobre els productes del nostre catàleg,
  • Gestionar les comandes i les compres realitzades pels nostres clients, així com gestionar la relació que mantenen amb la nostra Entitat.
  • Enviar comunicacions informatives i comercials: tractament de correu electrònic proporcionat mitjançant subscripció als nostres butlletins per tal d’informar-vos sobre activitats, articles d’interès i informació general relacionada amb la nostra activitat i els serveis / productes. contractats
  • Gestionar les dades proporcionades pels candidats a un lloc de treball a través del Currículum Vitae per obtenir un procés de selecció i contractació.

Complir les disposicions legals

Per al bon propòsit i desenvolupament de la vostra cura i gestió de les finalitats anteriors, el propietari accepta el tractament de les seves dades amb les finalitats anteriors, tot sota el compliment estricte de la normativa de protecció de dades i de la política que detallem. En qualsevol moment pot exercir els seus drets (vegeu la secció específica).

Criteris de Retenció de Dades

Gestió de sol·licituds i comandes: conservarem les dades personals durant el temps necessari per gestionar les comandes i peticions. Al finalitzar la relació entre l’Entitat i el client, es conservaran les dades personals en els casos que puguin comportar responsabilitats amb l’Entitat i / o en compliment d’altres marcs normatius aplicables a l’Entitat o un estàndard amb una gamma de llei que exigeix ​​la conservació d’aquestes. Les dades personals es conservaran de manera que permeti identificar i exercir els Drets dels afectats i, sota les mesures legals i organitzatives tècniques necessàries per garantir la seva confidencialitat i integritat.

Gestió del Currículum Vitae: l'Entitat, per regla general, conserva el Currículum Vitae per un període màxim d'un any; un cop finalitzat aquest període, es destruirà automàticament, complint el principi de qualitat de les dades.

Altres: la resta de dades i informació proporcionada per l’usuari per qualsevol mitjà, es conservaran durant el temps necessari per complir la finalitat per a la qual van ser recollides.

Legitimació

La base legal que permet a l'Entitat processar les dades personals dels usuaris, clients i clients potencials són les següents:

El consentiment de les persones interessades per al tractament i gestió de qualsevol sol·licitud d’informació o consulta sobre els nostres serveis i productes.

El consentiment donat pels candidats a la selecció i la selecció.

El marc per a la prestació i / o contractació de serveis / productes amb l'Entitat.

L’interès legítim d’enviar-vos ofertes informatives, comercials i / o promocionals relacionades amb l’activitat de l’Entitat i els serveis / productes contractats mitjançant correu electrònic o qualsevol altre mitjà.

Destinataris

No es transfereixen dades personals a tercers, excepte la disposició legal. En aquests casos, el vostre
es podrien comunicar dades a òrgans de supervisió, jutges i jutjats de conformitat amb
legislació vigent.

Tampoc es fan transferències internacionals de dades a països tercers.

Drets

Dret d’accés, rectificació i cancel·lació: les persones interessades tenen dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals a l’Entitat. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, deixin de ser necessàries les dades per a les finalitats que es van recollir.

Dret a la restricció del tractament i a l’objecte: en determinades circumstàncies, les persones interessades poden sol·licitar la restricció del tractament de les seves dades, en aquest cas només les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i, per raons relacionades amb la seva situació, els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades. L’Entitat deixarà de processar les dades en aquest cas, excepte per motius legítims imperiosos o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Aquests drets es podran exercir al nostre canal de Protecció de Dades (vegeu la secció específica).

Canal de Protecció de Dades:

L’Entitat ha implementat un canal de comunicacions i queixes on s’incorporen els aspectes rellevants i necessaris de la protecció de dades, considerant el màxim compromís, rigor i professionalitat en termes de seguretat, experiència, independència i coneixement en el tractament de les comunicacions rebudes, incorporant els requisits establerts. a l'article 24 de la LOPDGDD per a aquest tipus de canals.

El Canal de Protecció de Dades s’ha implementat a través d’una plataforma web, desenvolupada i gestionada per un expert extern independent per proporcionar i garantir els nostres compromisos anteriors.

A través del Canal de Protecció de Dades, podeu comunicar i processar l’exercici dels vostres Drets (vegeu la secció anterior) i comunicar qualsevol indicació o coneixement que tingueu sobre possibles incompliments de seguretat (incompliments) i / o possibles incompliments o irregularitats en la normativa. de Protecció de Dades o la present política de l’Entitat.

Les dades d’accés al Canal de Protecció de Dades es detallen al començament d’aquesta política.

Atenció i suport

Les persones interessades poden comunicar a l’entitat qualsevol pregunta sobre el tractament de les seves dades personals o la interpretació de la nostra política, contactant amb el Responsable de Protecció de Dades (DPO) al correu electrònic indicat al començament d’aquesta política.

Now is time for caring, sharing and loving.

We are living complex moments, of confinement and exceptionality.

 

We are taking care of those living beside us. We are sharing hopes with those staying far away.And we deeply love.

 

Although our flagship store at Passeig de Gràcia is closed, we are more active than ever to continue giving attention and service to your demands and needs.

 

Now is time for caring, sharing and loving. Let’s do not stop doing so.